Tűzvédelem

Slider

Tűzvédelem

Slider

Tűzvédelem

Slider

Tűzvédelem

Tűzvédelem és ehhez tartozó teljes körű tűzvédelmi szolgáltatás az ország teljes területén, ingatlan üzemeltetési, szolgáltatói, távközlési, kereskedelmi, vendéglátói, egészségügyi, közoktatási, hulladékgazdálkodási, ipari és mezőgazdasági területen.

Tűzvédelmi szabályzatok, dokumentumok

A tűzvédelem jogszabályai kötelezően írja elő dokumentációk meglétét gazdálkodó szervezeteknél, melyeknek elkészítése szaktevékenységnek minődül.

Tűzvédelmi szakvizsgára való felkészítés

Jogszabály által meghatározott foglalkozási ágakban és munkakörökben csak érvényes tűzvédelmi szakvizsgával rendelkező személy végezhet munkát.

Felkészítés tűzvédelmi hatósági ellenőrzésre

A hatóság által ellenőrzésre kérhető dokumentumok meglétének és megfelelőségének ellenőrzését elvégezzük, hiányuk avagy nem megfelelősségük esetén javaslatot teszünk a pótlásra.

Általánydíjas tűzvédelmi szolgáltatásaink

Megbízóink részére a tevékenységi körüknek és egyéb igényeiknek megfelelően (akár más idegen nyelven is) elkészítjük az érvényben lévő jogszabályoknak megfelelő oktatási anyagot és tematikát a tűzvédelem és munkavédelem tárgykörében.

Tűzvédelmi oktatás

A munkáltatónak oktatás keretében gondoskodnia kell arról, hogy az alkalmazásában lévő munkavállalója sajátítsa el és ismerje biztonságos munkavégzés elméleti és gyakorlati ismereteit.

Szeretne többet megtudni tűzvédelmi szolgáltatásainkról?

Szeretne többet megtudni?

Küldjön nekünk üzenetet és pár napon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Elérhetőségeink

Bármilyen felmerülő kérdés esetén boldogan állunk rendelkezésére alábbi elérhetőségeink bármelyikén!

Nyitvatartás

Hétfőtől - Csütörtökig: 8:00 - 16:30
Péntek - 8:00-15:00

Irodánk

1191 Budapest, Üllői út 259.
Telefon: +36 1 320 22 89
+36 1 359 60 02
Email: info@cedit2000.hu