Munkavédelemi oktatás

Slider

Munkavédelemi oktatás

Slider

Munkavédelemi oktatás

Slider

Miért a Cedit 2000?

Sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező, rugalmas, megbízható csapat: 14 főállású szakember, 12 diploma, 13 felsőfokú-, 24 középfokú képesítés áll rendelkezésre a nap 24 órájában. Kapcsolati rendszerünk révén, megrendelőink kivételes igényeinek kielégítésére, az ország legjobb specialistáival való kapcsolattartás biztosított.

A Cedit 2000 Kft országos lefedettséggel, több mint 170 elégedett megrendelőjének folyamatos szakértés mellett a tűz- és munkavédelmi feladatok magas szintű ellátását végzi:

Folyamatos kapcsolat és jelenlét biztosítása (24 órás rendelkezésre állás), a teljes jogszabályi megfelelés megteremtése érdekében, mely magába foglalja a szükséges dokumentációk, szabályzatok, a munkavédelmi és kémiai kockázatértékelés elkészítését, az oktatások megszervezését és lebonyolítását, hatósági ellenőrzésekre való felkészítést, munkabalesetek kivizsgálását, illetve a helyszíni auditok megtartását.

„A mi szolgáltatásunk az Ön biztonsága!” , ez a mottónk már 20 éve.

A vállalt feladatokat főállású tűzvédelmi, munkavédelmi, környezetvédelmi szakembereink végzik el. 30 év alatt komoly tapasztalatot szereztünk logisztikai központok, raktárak, irodaházak, ipari létesítmények, irodai-, szellemi tevékenységet ellátók, élelmiszer és ruházati kiskereskedelmi, vendéglátóipari üzletek, országos üzletláncok, oktatási intézmények tűz,- munka,- és környezetvédelmi felügyeletében. A Cedit 2000 Kft-nél a már megszerzett tudás mellett a folyamatos belső és külső szakmai képzés is hangsúlyos.

Tűzvédelmi és munkavédelmi szolgáltatásainkért 100%-os garanciát vállalunk. Partnereink biztonságban érezhetik magukat, hiszen 2004-től (elsőként a szakmában) szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk. A biztosítás fedezete nem csupán a szolgáltatási jogviszony keretében okozott dologi, illetve nem dologi kárra, hanem egy hatósági büntetés megtérítésére is vonatkozik.

Munkavédelmi oktatás

A munkáltatónak munkavédelmi oktatás keretében gondoskodnia kell arról, hogy az alkalmazásában lévő munkavállalója sajátítsa el, valamint a foglalkoztatásának teljes időtartama alatt készség szinten ismerje és használja az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés elméleti és gyakorlati ismereteit. Mindig legyen tisztában a munkavégzéshez szükséges szabályokkal, utasításokkal.

Ennek a feltételrendszernek az elérése érdekében a munkavállalót munkavédelmi oktatásban kell részesíteni:

  • munkába álláskor,
  • munkahely, vagy munkakör megváltoztatásakor, valamint az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés követelményeink változásakor,
  • munkaeszköz átalakításakor, vagy új munkaeszköz üzembe helyezésekor, 
  • új technológia bevezetésekor.

A munkavédelmi oktatást munkaidő alatt kell megtartani, és meghatározott időközönként ismételni szükséges.

 

Tekintse meg további munkavédelmi szolgáltatásainkat

Szeretne többet megtudni szolgáltatásunkról?

Szeretne többet megtudni?

Küldjön nekünk üzenetet és pár napon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Elérhetőségeink

Bármilyen felmerülő kérdés esetén boldogan állunk rendelkezésére alábbi elérhetőségeink bármelyikén!

Nyitvatartás

Hétfőtől - Csütörtökig: 8:00 - 16:30
Péntek - 8:00-15:00

Irodánk

1191 Budapest, Üllői út 259.
Telefon: +36 1 320 22 89
+36 1 359 60 02
Email: info@cedit2000.hu