Általánydíjas munkavédelmi szolgáltatás

Slider

Általánydíjas munkavédelmi szolgáltatás

Slider

Általánydíjas munkavédelmi szolgáltatás

Slider

Miért a Cedit 2000?

Sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező, rugalmas, megbízható csapat: 14 főállású szakember, 12 diploma, 13 felsőfokú-, 24 középfokú képesítés áll rendelkezésre a nap 24 órájában. Kapcsolati rendszerünk révén, megrendelőink kivételes igényeinek kielégítésére, az ország legjobb specialistáival való kapcsolattartás biztosított.

A Cedit 2000 Kft országos lefedettséggel, több mint 170 elégedett megrendelőjének folyamatos szakértés mellett a tűz- és munkavédelmi feladatok magas szintű ellátását végzi:

Folyamatos kapcsolat és jelenlét biztosítása (24 órás rendelkezésre állás), a teljes jogszabályi megfelelés megteremtése érdekében, mely magába foglalja a szükséges dokumentációk, szabályzatok, a munkavédelmi és kémiai kockázatértékelés elkészítését, az oktatások megszervezését és lebonyolítását, hatósági ellenőrzésekre való felkészítést, munkabalesetek kivizsgálását, illetve a helyszíni auditok megtartását.

„A mi szolgáltatásunk az Ön biztonsága!” , ez a mottónk már 20 éve.

A vállalt feladatokat főállású tűzvédelmi, munkavédelmi, környezetvédelmi szakembereink végzik el. 30 év alatt komoly tapasztalatot szereztünk logisztikai központok, raktárak, irodaházak, ipari létesítmények, irodai-, szellemi tevékenységet ellátók, élelmiszer és ruházati kiskereskedelmi, vendéglátóipari üzletek, országos üzletláncok, oktatási intézmények tűz,- munka,- és környezetvédelmi felügyeletében. A Cedit 2000 Kft-nél a már megszerzett tudás mellett a folyamatos belső és külső szakmai képzés is hangsúlyos.

Tűzvédelmi és munkavédelmi szolgáltatásainkért 100%-os garanciát vállalunk. Partnereink biztonságban érezhetik magukat, hiszen 2004-től (elsőként a szakmában) szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk. A biztosítás fedezete nem csupán a szolgáltatási jogviszony keretében okozott dologi, illetve nem dologi kárra, hanem egy hatósági büntetés megtérítésére is vonatkozik.

Általánydíjas munkavédelmi szolgáltatás

A munkavédelmi szolgáltatás keretein belül, a több mint 25 év tapasztalatát kihasználva és arra támaszkodva kialakított informatikai audit rendszerünknek megfelelően rendszeresen tűz,- és munkavédelmi bejárást, átvilágítást tartunk a megbízóink területén.

A helyszíni szemle során tapasztalt szabálytalanságot, a szükséges intézkedésre tett javaslatainkat az általunk fejlesztett internet alapú szoftverben rögzítjük. A szoftver megalkotásának célja a tűz-, és munkavédelmi feladatok kezelése és azok időbeliségének nyomon követése volt. Ez a program lehetővé teszi az ellenőrzött és szabályszerűnek talált, illetve az ellenőrzött, de nem megfelelő, jogszabálytól eltérő dolgok, megállapítások rögzítését, és öröklődését a javítás időpontjáig. Alkalmas a bejáráson megállapítottak azonnali, és egyeztetett rögzítésére. A program a feladat befejezését követően automatikusan egy pdf formátumú jegyzőkönyvet készít, mely tartalmazza a szabályszerűnek tartott, illetve nem megfelelőségi megállapításokat. Ezt a pdf formátumú jegyzőkönyvet akár azonnal, a helyszínről továbbítani tudunk partnereink részére.

A tűz,- és munkavédelmi bejárásokat megbeszélés szerint havonta, negyedévente, félévente, esetleg évente végezzük, de külön megállapodásra felkészültek vagyunk napi feladatok ellátására is.

Új telephelyek építése, bérbevétele, illetve új, vagy meglévő telephelyek átalakítása esetén, előzetes tanácsadást nyújtunk, valamint közreműködünk a hatósági engedélyeztetésben.

A munkavédelmi szolgáltatás részeként javaslatot teszünk a munkavédelem előírt szintre történő fejlesztésére, további indokolt növelésére, valamint a tartott ellenőrzések során feltárt és írásban jelzett hiányosságok megszüntetésére.

Elkészítjük a szükséges munkavédelmi dokumentumokat (Tűzvédelmi szabályzat, Tűzriadó terv, Üzemeltetési naplók, Munkavédelmi szabályzat, Kockázatértékelés, Orvosi vizsgálatok rendje, Egyéni védőeszköz juttatási rend, Oktatási anyag és tematika)

Megtartjuk az új belépők oktatását, valamit az éves ismétlődő tűz-, és munkavédelmi oktatásokat (igény szerint e-learning rendszer használatával).

Partnereinknél történt munkabaleseteket teljes körűen kivizsgáljuk, nyilvántartásba vesszük, továbbá segítséget nyújtunk a hatóságok felé történő bejelentésben. 24 órás rendelkezésre állást biztosítunk a súlyos baleseti eseményeknél, az azonnali bejelentési és kivizsgálási kötelezettségekkel kapcsolatban (súlyos, tömeges, halásos balesetek).

A Cedit 2000 számokban

1 +
Tűzvédelmi bejárás

minden hónapban

1
Elégedett Ügyfél
1 +
Munkavédelmi bejárás

minden hónapban

Tekintse meg további munkavédelmi szolgáltatásainkat

Szeretne többet megtudni általánydíjas munkavédelmi szolgáltatásunkról?

Szeretene többet megtudni?

Küldjön nekünk üzenetet és pár napon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Elérhetőségeink

Bármilyen felmerülő kérdés esetén boldogan állunk rendelkezésére alábbi elérhetőségeink bármelyikén!

Nyitvatartás

Hétfőtől - Csütörtökig: 8:00 - 16:30
Péntek - 8:00-15:00

Irodánk

1191 Budapest, Üllői út 259.
Telefon: +36 1 320 22 89
+36 1 359 60 02
Email: info@cedit2000.hu