Munkavédelem

Slider

Munkavédelem

Slider

Munkavédelem

Slider

Munkavédelmi szolgáltatások

Munkavédelem és munkavédelmi szolgáltatás az ország teljes területén ingatlan üzemeltetési, szolgáltatói, távközlési, kereskedelmi, vendéglátói, egészségügyi, közoktatási, hulladékgazdálkodási, ipari és mezőgazdasági területen.

Munkavédelmi szabályzatok, dokumentumok

A munkavédelem jogszabályai kötelezően írja elő dokumentációk meglétét gazdálkodó szervezeteknél, melyeknek elkészítése szaktevékenységnek minősül.

Munkahelyi balesetek kivizsgálása

A munkaképtelenséggel járó munkabalesetet haladéktalanul ki kell vizsgálnia, és a kivizsgálás eredményét munkabaleseti jegyzőkönyvben kell rögzítenie.

Munkavédelmi oktatás

A munkáltatónak oktatás keretében gondoskodnia kell arról, hogy az alkalmazásában lévő munkavállalója sajátítsa el és ismerje biztonságos munkavégzés elméleti és gyakorlati ismereteit.

Elsősegélynyújtási képzések

A munkahelyen a munkafolyamatok veszélyességétől, illetve a dolgozók számától függően elsősegélynyújtó felszerelést, vagy mentődobozt és a munkavállalók közül kiképzett, elsősegélynyújtásra kijelölt személyt kell biztosítani.

Felkészítés munkavédelmi hatósági ellenőrzésre

A hatóság által ellenőrzésre kérhető dokumentumok meglétének és megfelelőségének ellenőrzését elvégezzük, és hiányuk avagy nem megfelelőségük esetén javaslatot teszünk a szükséges dokumentumok pótlására.

Általánydíjas munkavédelmi szolgáltatásaink

Megbízóink részére a tevékenységi körüknek és egyéb igényeiknek megfelelően (akár más idegen nyelven is) elkészítjük az érvényben lévő jogszabályoknak megfelelő oktatási anyagot és tematikát a tűzvédelem és munkavédelem tárgykörében.

Szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról?

Szeretne többet megtudni?

Küldjön nekünk üzenetet és pár napon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Elérhetőségeink

Bármilyen felmerülő kérdés esetén boldogan állunk rendelkezésére alábbi elérhetőségeink bármelyikén!

Nyitvatartás

Hétfőtől - Csütörtökig: 8:00 - 16:30
Péntek - 8:00-15:00

Irodánk

1191 Budapest, Üllői út 259.
Telefon: +36 1 320 22 89
+36 1 359 60 02
Email: info@cedit2000.hu