Munkavédelem

Slider

Munkavédelem

Slider

Munkavédelem

Slider

Munkavédelmi szolgáltatások

Az ország teljes területén végzünk munkavédelmi szolgáltatást, ingatlan üzemeltetési, szolgáltatói, távközlési, kereskedelmi, vendéglátói, egészségügyi, közoktatási, hulladékgazdálkodási, ipari, mezőgazdasági területen.

Munkavédelmi szabályzatok, dokumentumok

A munkavédelem jogszabályai kötelezően írja elő dokumentációk meglétét gazdálkodó szervezeteknél, melyeknek elkészítése szaktevékenységnek minődül.

Munkahelyi balesetek kivizsgálása

A munkaképtelenséggel járó munkabalesetet haladéktalanul ki kell vizsgálnia, és a kivizsgálás eredményét munkabaleseti jegyzőkönyvben kell rögzítenie.

Munkavédelmi oktatás

A munkáltatónak oktatás keretében gondoskodnia kell arról, hogy az alkalmazásában lévő munkavállalója sajátítsa el és ismerje biztonságos munkavégzés elméleti és gyakorlati ismereteit.

Elsősegélynyújtási képzések

A munkahelyen a munkafolyamatok veszélyességétől, illetve a dolgozók számától függően elsősegélynyújtó felszerelést, vagy mentődobozt és a munkavállalók közül kiképzett, elsősegélynyújtásra kijelölt személyt kell biztosítani.

Felkészítés munkavédelmi hatósági ellenőrzésre

A hatóság által ellenőrzésre kérhető dokumentumok meglétének és megfelelőségének ellenőrzését elvégezzük, és hiányuk avagy nem megfelelőségük esetén javaslatot teszünk a szükséges dokumentumok pótlására.

Általánydíjas munkavédelmi szolgáltatásaink

Megbízóink részére a tevékenységi körüknek és egyéb igényeiknek megfelelően (akár más idegen nyelven is) elkészítjük az érvényben lévő jogszabályoknak megfelelő oktatási anyagot és tematikát a tűzvédelem és munkavédelem tárgykörében.

Szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról?

Szeretne többet megtudni?

Küldjön nekünk üzenetet és pár napon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Elérhetőségeink

Bármilyen felmerülő kérdés esetén boldogan állunk rendelkezésére alábbi elérhetőségeink bármelyikén!

Nyitvatartás

Hétfőtől - Csütörtökig: 8:00 - 16:30
Péntek - 8:00-15:00

Irodánk

1191 Budapest, Üllői út 259.
Telefon: +36 1 320 22 89
+36 1 359 60 02
Email: cedit2000@hu.inter.net