„A mi szolgáltatásunk az Ön biztonsága!”

„A mi szolgáltatásunk az Ön biztonsága!”

Társaságunk elődje 1989-ben alakult Cedit Információtechnikai Kft néven. Fő tevékenységi körét a tűz-, és munkavédelmi szolgáltatásokra építette. Alakuláskor a tulajdonosok célja az volt, hogy olyan szolgáltatást nyújtson a cég közhivataloknak, intézményeknek, vállalkozásoknak, hogy azok feleljenek meg a mindenkori jogi és munkabiztonsági követelményeknek, elvárásoknak.

1999. év elején a tulajdonosi szerkezet átalakítását követően e tevékenységet a CEDIT 2000 Kft folytatta tovább.

2004 –től egyedülálló szolgáltatási felelősség biztosítással rendelkezünk, melynek fő lényege, hogy a partnereink és vállalkozásunk között létrejött szolgáltatási jogviszony keretében okozott bármilyen dologi, illetve nem dologi kárért a biztosító áll jót. Ez mindenkor biztosítékot nyújt partnereink részére mind a minőségi munkavégzés, mind a jótállás tekintetében.

Tevékenységünk során főállású szakembereinkkel vállalunk átalánydíjas szerződés keretében minden, a fenti szolgáltatási ágakban található olyan általános feladatokat, melyek ellátására a gazdasági társaságokat jogszabályok kötelezik. Ezen kívül, ha a megbízónk igényt tart rá, vállalkozunk speciális eljárások lefolytatására is, ezért folyamatos kapcsolatban vagyunk az ország legjobb specialistáival.

Komoly gyakorlatra tettünk szert raktárak, irodaházak, élelmiszerkereskedelmi, ruházati kereskedelmi üzletek, vendéglátóipari egységek, tűz-, munka-, és környezetvédelmi felügyeletében, üzemeltető barát támogatásában.

2005-ben székesfehérvári képviseletünket is megnyitottuk, mellyel elértük azt, hogy a rohamosan fejlődő nyugat-magyarországi régióban szereplő gazdálkodóknak közvetlenül, és gyorsan adhassunk személyre szabott szakmai tanácsokat, oldhassuk meg e téren felmerülő problémáikat.

2012-ben Baján is kirendeltséget nyitottunk, ezzel közvetlenül érjük el a dél-magyarországi régióban telephellyel rendelkező partnereinket.

Innováció

Az innováció már 2005 óta stratégiai kérdés a társaságunknál. Célunk a folyamatos megújulás, a mindenkori állapotoknak történő 100 %-os megfelelés. Ennek megvalósítása az egyik legfontosabb, folyamatosan figyelemmel kísért feladatunk a szakmai munka mellett.

2012-ben olyan szoftverfejlesztés zajlott le, melynek üzembe állása után, a vizsgált partnerünk telephelyén, egy laptop segítségével is, a helyszínen azonnal elkészítjük a látogatásunk során nyert tapasztalatok, a felmerült problémák, a még meg nem oldott hibák, hiányosságok, stb. kiértékelő, elemző, figyelemfelhívó, feladat megoldó dokumentumát. Rögzíthetjük a megoldásokra tett javaslatainkat, mellyel gyorsan és nagymértékben segítjük a megrendelők felkészültségének fokát. Elkészíthetjük az eljárásunk során felülvizsgált eszközök hiteles vizsgálati jegyzőkönyveit, amelyeket azonnal át is tudunk nyújtani.

2013 júliusától a tűz-, és munkavédelmi oktatás megtartásának törvényi kötelezettségét is segíti a legújabb informatikai rendszerünk, mely e-learning felületen biztosítja partnereink részére, hogy munkavállalóikat ne kelljen hosszabb időre munkájukból kivenni.

Várjuk Önöket is partnereink sorába!

1989 – Az alapok

Társaságunk elődje 1989-ben alakult Cedit Információtechnikai Kft néven.

1999 – Cedit 2000

1999. év elején a tulajdonosi szerkezet átalakítását követően e tevékenységet a CEDIT 2000 Kft folytatta tovább.

2004 – Egyedülálló szolgáltatási felelősség biztosítás

2004–től egyedülálló szolgáltatási felelősség biztosítással rendelkezünk, melynek fő lényege, hogy a partnereink és vállalkozásunk között létrejött szolgáltatási jogviszony keretében okozott bármilyen dologi, illetve nem dologi kárért a biztosító áll jót.

2005 – Terjeszkedés a nyugati országrészbe

2005-ben székesfehérvári képviseletünket is megnyitottuk, így a rohamosan fejlődő nyugat-magyarországi régióban is mindent megteszünk Ügyfeleinkért.

2005 – Innováció

Célunk a folyamatos megújulás, a mindenkori állapotoknak történő 100 %-os megfelelés. Ennek megvalósítása az egyik legfontosabb, folyamatosan figyelemmel kísért feladatunk a szakmai munka mellett.

2012 – Terjeszkedés a dél-magyarországi régióba

2012-ben Baján is kirendeltséget nyitottunk, ezzel közvetlenül érjük el a dél-magyarországi régióban telephellyel rendelkező partnereinket.

2012 – Szoftverfejlesztés

2012-ben olyan szoftverfejlesztés zajlott le, melynek üzembe állása után, a vizsgált partnerünk telephelyén, egy laptop segítségével is, a helyszínen azonnal elkészítjük a látogatásunk során nyert tapasztalatok.

2013 – E-Learning

2013 júliusától a tűz-, és munkavédelmi oktatás megtartásának törvényi kötelezettségét is segíti a legújabb informatikai rendszerünk, mely e-learning felületen biztosítja partnereink részére.

Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésére!

Küldjön nekünk üzenetet és pár napon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Elérhetőségeink

Bármilyen felmerülő kérdés esetén boldogan állunk rendelkezésére alábbi elérhetőségeink bármelyikén!

Nyitvatartás

Hétfőtől - Csütörtökig: 8:00 - 16:30
Péntek - 8:00-15:00

Irodánk

1191 Budapest, Üllői út 259.
Telefon: +36 1 320 22 89
+36 1 359 60 02
Email: info@cedit2000.hu